Hva skjer etter døden?

Dette spørsmålet er det utrolig mange meninger og "svar" på. Spør du noen om akkurat dette spørsmålet, kan du regne med å bli stående en stund. Det er mye å si om temaet og grunnen til at jeg tar det opp er fordi jeg fikk det som prøvemuntlig oppgave.

Det er mange forskjellige syn blant religionene og mye likt. Selv er jeg jo kristen og tror på et liv etter døden, men det er ganske interressant å lære om slike ting! Det er jo mitt og ditt liv det er snakk om, så det er ikke så rart om man begynner å tenke på alt dette filosofiske. Hva vil jeg gjøre med livet mitt? Hvem er jeg? Er det noe mer? Er dette alt? Jeg kan tenke så mye og lenge at jeg blir helt gal! Jeg er derfor glad for det jeg tror på. Med et levende liv på jorden og en fortsettelse i himmelen for de som velger å tro. Jeg har fortsatt spørsmål, men man har ikke svaret på alt. Jeg respekterer også andres tro så klart hvis noen var i tvil !
Dette ble kanksje et litt rart innlegg for noen, men for meg passet det bra å ta det opp : ) Da vet dere også litt mer om meg!

2 kommentarer

tonemor

07.03.2011 kl.23:18

Du stiller gode spørsmål.

Det er viktigere enn å ha alle svarene.

Gratulerer med overstått prøvemuntlig!

msjt

08.03.2011 kl.20:27

Bra innlegg! Jeg synes også det er godt å vite at det finnes noe å komme til etter livet her på jorden, det gjør alt dette med døden mindre skremmende :)

Skriv en ny kommentar

Sara

Sara

16, Gjøvik

Heihei! Jeg heter Sara og er 16 år! Her skriver jeg om livet mitt og alt mulig annet! Jeg går D&H for å bli frisør, og danser på fritiden!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits