Julegaveønsker/tips!

Nå er det jo desember og mange er kanskje godt i gang med julegavehandel. Jeg derimot føler jeg henger litt etter, og må nok snart få opp farten. Desemberdagene går så utrolig fort, og man må jo få tid til å kose seg også! 

Her er noen av mine ønsker og tips! (mest relatert til jenter kanskje..)

Jewerly!


Smykker er noe en jente aldri kan få nok av, og det kommer jo nye typer hele tiden. Ringer, armbånd, kjeder, ja alt! Finnes også i så utrolig mange forskjellige prisklasser.

Make up!


Sminke er jo noe man alltid trenger! De fleste jenter burker jo sminke daglig, og det blir faktisk tomt en eller annen gang.. Det veldig greit å få noe man bruker fra før og vet at er bra, men også gøy å prøve noe nytt!

Velvære!


Slår aldri feil. Hvem liker vel ikke å ha sitt eget lille spa? Alt fra ansiktsmaske, body lotion, lys, til  toalettmappe, roseblader osv.. : ) Det er mye fint (og billig) på H&M, og The Body Shop! (og selvfølgelig mange andre steder)

Clothes!


Det er ofte så mye fint i butikkene, og aller helst skulle vi vel hatt det meste! De plaggene som faller over i kategorien ting vi "ønsker" oss, som vi ikke kan si vi "trenger" passer jo fint å gi i julegave : ) Her og finnes stort sett alt som både dyrt og billig. Alt ettersom.

Shoes! 

Kanskje litt i det dyreste laget til venninner, men alltid en klassiker. Om det er vintersko, eller pensko!

Notes!


Søte lapper med fine ord er både koselig, og gratis. En fin måte til å vise at du setter pris på noen. Man kan også gi gavekort på alt fra å ta oppvasken, til en massasje!

Movies&Music


Filmer og musikk er heller ikke så dumt! En etterlengte cd, eller en ønsket film!

Feel pretty


Det lille ekstra til fest eller morsomme anledninger! Falske øyevipper med både fjær, diamanter og hva det måtte være. Eller falske negler som også kan kjøpes med alt mulig stæsj på! Gir en litt mer piffet look!

Take me to the candy shop!


Just sayin..

Håper dette var interessant og til noe hjelp : ) 

-Torsdagsklem!

 
4 kommentarer

tonemor

02.12.2011 kl.17:47

Her var det mange tips. Her er mitt: gi bort noe man ønsker seg selv, noe man selv synes er fint. Ser ut som vi er enige der. Klem og god helg!

Sara

02.12.2011 kl.21:31

tonemor: ja, sant det : ) god helg!

Marita

08.12.2011 kl.20:04

kom til god hjelp! :)

Sara

08.12.2011 kl.21:45

Marita: Godt å høre! : )

Skriv en ny kommentar

Sara

Sara

16, Gjøvik

Heihei! Jeg heter Sara og er 16 år! Her skriver jeg om livet mitt og alt mulig annet! Jeg går D&H for å bli frisør, og danser på fritiden!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits