This is it!

Etter nesten 2 år med blogging, 330 innlegg og 1037 kommentarer føles det greit å gi seg! Uten å lage noe kleint innlegg tok det rett og slett bare litt mye tid og krefter med alt jeg ville. Så ble ikke ting helt som jeg hadde håpet. Jeg har kost meg masse med å ta bilder, redigere og blogge, men nå er det andre ting jeg heller vil bruke tiden min på.

 Litt gøy å se gjennom de aller første innleggene mine og fram til nå, så bloggen blir værende men ingen oppdatering. 

Siden jeg ikke orker å lete gjennom et sammendrag av hele bloggtiden min tenkte jeg å vise en headersamling. Sier jo litt om forandringen det og..


The very first!


Nr 2 på høsten


Så kom det juleheader!


Vinter


Vår


Sommer


Nok en høst!


Denne varte lenge..


The very last!

 

Nå som det går mot sommer vil jeg nyte tiden med venner som forlater landet til neste år og venner som blir her, familie, sola, jobbe litt, spise is og samle krefter til et nytt skoleår! I tillegg gjøre meg ferdig med dette og ta ferie med god samvittighet : ) 


Smask on you! Vil også si at jeg har satt veldig stor pris på alle kommentarer, som selvfølgelig gjør det enda morsommere å blogge : )

 

-Stå på dere andre, men jeg takker for meg! ..for nå ; )

 

5 kommentarer

Marie Kristine

29.05.2012 kl.22:11

you had a good run! flink og fin alltid <3 (gleder meg til du begynner igjen)

tonemor

30.05.2012 kl.15:35

det blir rart. Jeg er innom ofte, men kommenterer ikke like ofte. Har likt å følge deg! Skjønner at dette tar mye tid og at du må prioritere. Klem!

Sara

31.05.2012 kl.18:57

Marie Kristine: Thank you! <3 god støtte : )

Sara

31.05.2012 kl.18:59

tonemor: Ja, det blir nok litt rart : ) er ikke så flink til å kommentere selv, så ser den, men synes det har vært mye fine tilbakemeldinger! Spesielt fra Sjøliefamilien :) klem

Anna Benedicte

14.06.2012 kl.09:20

ååå, synd. men koselig å se headerne igjen <3

Skriv en ny kommentar

Sara

Sara

17, Gjøvik

Hei! Jeg heter Sara og er 16 år! Her skriver jeg om livet mitt og alt mulig annet : ) Jeg går D&H for å bli frisør, og danser på fritiden!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits